TRAVEL JOURNAL // LIVE FRA BARCELONA

IMG_8974
{ En fin gade i Palermo }

GLÆDELIG FREDAG!

Jeg kan se, at de indlæg jeg egentlig har planlagt ikke alle er udkommet. Det er jeg lidt ærgerlig over, for det var jo netop pointen med alt mit arbejde INDEN ferien – at jeg ikke skulle bekymre mig helt så meget for, at bloggen stod helt stille.

Ak. Man kan ikke altid planlægge sig ud af alting, og derfor får I altså både dette indlæg nu – der er så live som det kan lade sig gøre – og det vanlige drinksindlæg også fra tidligere i dag. OG fik I set den nye føljeton i tirsdags? Med seje bloggere fra Odense? Ihh, der er mange virkelig gode på programmet som jeg glæder mig til at vise jer!

Vi er som tidligere skrevet på cruise hele denne uge. Vi rejser med MSC Cruise, og det er super lækkert! Vi er af sted fordi Caspers forældre fejrer sølvbryllup med en rejse. Det synes jeg er en rigtig fin måde at fejre kærligheden på – med gode oplevelser med familien.

Jeg har SÅ mange billeder jeg gerne vil dele herinde, men internettet koster en zillion kroner på skibet OG er ca. lige så langsomt som en fireårig, der selv vil tage sko på. Det er (desværre) sjældent vi kommer forbi WIFI. Jeg fik dog tilsnusket mig lidt tid på en Starbucks i Barcelona.

Her har jeg slået måsen i sædet iblandt studerende, der laver overstregninger på deres papirer alt imens de forsøger at skrive noter og selvfølgelig de kommercielle basic bitches, der sidder og lægger lipliner alt imens de får deres skinny milk, zero caramell café latte to go. Alle fordommene kommer på bordet nu, OG bliver lidt indfriet. Men jeg kan sgu heller ikke sige mig fri for basic bitch-kasketten indimellem hah! Lidt selverkendelse har damen her altså alligevel!

Lidt billeder vil jeg også vise fra vores første dage, selvom de har taget ca. 15 minutter at lægge op. Og efter fire billeder havde jeg desværre ikke mere tålmodighed. Sorry! Jeg glæder mig til at kunne vise meget mere når vi er hjemme til stabilt og hurtigt wifi i DK igen! Utroligt som man vænner sig til hastigheden på sådan noget møg.

IMG_8982
{ Lidt anderledes transport i Palermo }

 IMG_9175
{ Smuk blå (!) himmel og grønne palmer i Palma de Mallorca }

Jeg forsøger til gengæld ihærdigt at følge med på snappen og Instagram. Især fordi jeg i denne uge laver en takeover på denne profil! Hop ind forbi dén, men også min egen, hvor jeg også lægger billeder op fra turen. OG som skrevet snappen – der var jeg ret god i dag i Barcelona! Mit brugernavn er JHARDIS – tilføj mig endelig.

I morgen lander vi i Marseille til en enkelt dag. Nogle af jer, der har gode tips til byen? Jeg har nemlig aldrig været der før.

Nu vil jeg hoppe af internettet fra middelalderen igen, og se til byen!

God weekend.

Ps. Hvordan er vejret hjemme i DK? Jeg fornemmer, at det er lidt gråt i gråt?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *