TINDERBOX OG LÆSERTAKNEMMELIG!

IMG_2928

“Hvaa Jeanette. Skal du egentlig med til Tinderbox i år?!”

Ja! DET skal jeg. Selvfølgelig! Sidste år kunne jeg ikke i de dage, men i år er ‘ingen billet’ sgu blevet opgraderet til ‘vip- og pressebillet’. Jeg har nemlig fået presseadgang til festivalen. Dvs. jeg må medbringe mit store kamera og tage lige så mange billeder jeg vil. Derudover har jeg fået adgang til presse- og VIP-området. Det jeg RET meget nede med. Jeg skal altså dække festivalen gennem bloggen, og det glæder jeg mig vildt til.

Og det er SÅ pisse fedt, at bloggen giver mig sådanne muligheder. Men i virkeligheden er det ligeså meget takket være JER. Jer, der finder vej herind hver dag og læser med. Hold kæft I er skønne! Det skal I sgu vide. Jeg elsker at kunne se mine læsertal stige i disse dage. Det endda på trods af typisk læsernedgang i sommermånederne. Af en eller anden mystisk årsag gider I sgu ikke læse ligeså mange blogindlæg om sommeren som i løbet af resten af året.

Jeg er, som bloglæser, fuldstændig uafhængig af vejret hah! Når jeg er på ferie ELSKER jeg at ligge ved poolen og virkelig have tiden til at dykke ned i mange velkendte og nye blogge. Det er måske bare mig, der har fået pådraget mig en erhvervsskade.

Anyways. Så af hjertet tak. Tak fordi I gider læse med herinde. Tak fordi I bidrager til bloggens succes. I er sgu seje synes jeg. Og for lige at mane Jante i jorden; så synes jeg i grunden også, jeg selv er lidt sej. Jeg går nemlig ud fra, I kommer herind, fordi jeg producerer noget indhold, I rent faktisk gider bruge jeres tid på. Er der noget, I kunne tænke jer mere eller mindre af herinde? Nogle specifikke ønsker til indlæg måske?

Jeg deler som regel ting herinde, jeg selv ville gide at læse, men har I nogle gode ideer så smid dem endelig afsted. Nogle gange så går tænkeboksen lidt i stå, og der må I endelig byde ind.

Angående Tinderbox så skal jeg lige nu afsted alle tre dage. Casper skal jeg holde i hånd nogle af dagene, og opleve vores første Tinderbox sammen. Det glæder jeg mig ret meget til. Derudover håber jeg selvfølgelig på at løbe ind i en masse andre seje bloggere fra Odense! Hvis I ser mig, så sig forresten lige hej. Det kunne være SÅ fint at hilse på nogle af jer.

Jeg vil også bruge noget tid, de tre dage, på at spotte pæne festivallooks fra gæsterne, rapportere omkring musikken selvfølgelig, kigge efter kendisser (!!) og prøve mad fra det kæmpe, gastronomiske udbud, der kommer til at være en del af festivalen igen i år. Ih jeg glæder mig sgu!

Apropos festivallook, så hop ind forbi senere i dag. Jeg har nemlig i et stykke tid brygget på et indlæg omkring netop dette. Så stay tuned. 

Ps. Er der nogle af jer, der skal afsted? Og har I måske nogle gode fifs til en førstegangs-Tinderbox-gæst? 

6 replies
  1. Ditte K
    Ditte K says:

    Nej, desværre! SU-pengepungen i børnefamilien tillader det sgu ikke lige denne sommer 😉 Men jeg gad fandeme godt, altså! God tur til jer, d’damer! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *