THURSDAY PICK-ME-UP: KAKAOIS MED ET TWIST!

Thursday pick me up anden udgave standard tekst

I know, I know, dette indlæg skulle være kommet i går. Det troede jeg også, at det gjorde. Det havde jeg i hvert fald planlagt det til. Men halvdelen af mine planlagte indlæg har valgt at svigte mig, og WordPress og jeg er knapt på så god fod lige nu som ellers. Derfor får i det altså lige nu!

 

Selvom jeg sidder et sted ude på havet og gynger, skal I ikke snydes for den faste torsdagdrink. Det er efterhånden blevet en tradition herinde som jeg selv holder meget af. Men gider I overhovedet læse alle de her drinksindlæg? Er det noget, der måske skal være lidt færre af, og ikke på en fast ugedag, eller er det meget dejligt? I don’t know. Jeg nyder bare at drikke dem hah!

kakao med karamelisI dag skal vi lave endnu en kærkommen drink fra mine spæde teenageår – en kold kakao med is og rom! Det er en drink, jeg husker mest tydeligt fra vores ferier med campingvognen på slæb. Især vores ferier, hvor vi kørte langt ned i Tyskland, indeholdte masser af denne søde og afhængighedsskabende drink. IMG_8943Familien var om aftenen samlet rund om de klassiske, grønne plastikmøbler – nogle gange akkompagneret af en voksdug på det lettere vakkelvorne bord – og ofte med denne drink på bordet. Den er hverken kompliceret at lave, eller kræver de store bartenderskills, hvilket vist også er dens force. Den kan nemt laves, og up- eller downgrades alt efter humør. Vaniljeis er klart at foretrække (mest fordi, det er traditionen), men alt slags is kan selvfølgelig bruges. Til denne omgang brugte jeg en med karamel, og det kan virkelig også anbefales. Det handler bare om, hvad du kan lide (og lidt om, hvad der passer til kakao). IMG_8946 IMG_8948

INGREDIENSER
En kakao efter smag og præferencer
En mørk rom (det fungerer sikkert fint med en lys, men en mørk med lidt krydderi giver den et ekstra spark som vi godt kan li’)
Vaniljeis (eller anden alt efter smag)

SÅDAN GØR DU
Fyld et højt glas 1/2 med iskugler
Hæld 3 cl rom over isen i glasset
Fyld med kakao

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] I altså både dette indlæg nu – der er så live som det kan lade sig gøre – og det vanlige drinksindlæg også fra tidligere i dag. OG fik I set den nye føljeton i tirsdags? Med seje bloggere fra Odense? […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *