Synger du også i bilen? Hør Sia synge med James Corden

Jeg har lige set ovenstående video, og blev simpelthen nødt til at dele den herinde! Har du ikke før set James Cordens program, hvor han bl.a. laver konceptet “Carpool Karaoke” så skal du se det ASAP! Jeg har set, jeg ved ikke hvor mange videoer efterhånden på Youtube, og jeg elsker dem! Jeg sluger dem råt.

Men jeg deler ovenstående video med Sia fordi.. ja fordi jeg lige har set den haha, men også fordi jeg ELSKER Sia, og har lyttet til hendes musik non-stop den sidste uges tid på kontoret.

Sia er jo i “virkeligheden” en fyreårig dame fra Australien, der er tidligere misbruger, der efter mange år som middelmådig musiker (det fortæller hun selv i videoen, det er ikke mine ord!), kiggede på popmusikbranchen og spurgte sig selv “hvad mangler der her?”, og kom med svaret “mystik!”. Og så var hele personen “Sia” skabt. Det er simpelthen SÅ sejt synes jeg!

Udover det, ja så elsker jeg virkelig hendes sange. De er i hvert fald perfekte i mine Marshalls når jeg arbejder. Og så elsker jeg som sagt James Gorden og hans koncept med sang i bilen, (for hvem af os her har ikke prøvet at sidde og fyre den AF i bilen med højtaleren på FULD skrue!?), så derfor måtte jeg altså lige dele det herinde!

Alt i øvrigt RET godt i øjeblikket. Jeg har haft en ret skøn dag. Klart et stykke over middel. Det er pga. nogle dejlige ting, der sker på arbejde for tiden, en skøn og sød kæreste, nogle artige hunde og en stærk krop, der virkelig makker ret til træning (husk i øvrigt at følge med på min træningsprofil på Instagram – find min profil her).

OG jeg er endda gået på “næsten-weekend”. Dvs. jeg har fri i morgen og hele lørdag dag. Eftermiddag og aften skal jeg arbejde til en koncert med det odenseanske band For Akia. Jeg har arbejdet med dem før, og de er super søde og virkelig dygtige, så det glæder jeg mig meget til!

I må have en god lille-fredag derude! Jeg vil gå en sidste tur med hundene og med Casper i hånden inden vi hopper til køjs ♥

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *