SUND & NEM SNACK MED HYTTEOST

healthysnack


Jeg vidste ikke før i tiden, hvor lækkert hytteost kunne blive. Det er i sig selv en udmærket spise, men tilsat lidt pesto og lagt i en halv snackpeber, så bliver det altså virkelig lækkert! Noget af vores mad har i dag bestået af denne tallerken af lækre snacks. Det er rigtig nemt, billigt og ligetil. Og så er det SÅ frisk, at det halve kunne være nok. Hermed et fint lille snacktip givet videre!


Ved siden af de lækre snacks ligger min vandflaske, som jeg forsøger at være god til at fylde disse dage. Jeg er generelt for dårlig til at drikke nok vand, men med denne stående i køleskabet fyld med en skive citron og altid koldt vand, så går det lidt nemmere.

Dagen i dag er gået med en rigtig lækker træning af de små ben, efterfulgt af en ordentlig omgang rengøring herhjemme, luftning af basserne og lidt arbejde.

Håber at du har fået en ligeså god start på ugen.

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] hytteost er fyldt med proteiner og få kalorier. Jeg har før vist dette ”trick” med hytteost i dette indlæg. Der har jeg bare puttet det i nogle snackpebere, og det er altså også ret […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *