Style | Denne basiskjole er et must i din garderoben

IMG_4412

I sidste uge mødtes jeg med Sabina, der blogger herovre. Vi havde sat hinanden i stævne i Munke Mose på den dér varme søndag, hvor alt og alle var ved at smelte over deres grænser. Jeg havde ikke tænkt synderligt over vejret op til vores aftale, men kunne da godt mærke, da dagen oprandt, at en tur på stranden måske havde været mere oplagt.

Men nu var vi i Mosen, og selvom vi vist begge var ved at døse om af solstik, så fik vi faktisk taget nogle ret fine stylebilleder. Jeg ville nemlig så gerne have billeder af denne fine kjole, som jeg vil vise jer i dette indlæg.

IMG_4422

IMG_4432
Kjolen er endda bare fra H&M’s basic afdeling. En afdeling jeg virkelig har fået øjnene op for her på det sidste. De har så mange fine items, der kan styles på kryds og tværs, og fungere netop som base til andre, måske mere unikke items. Jeg kan selvfølgelig ikke finde den på deres hjemmeside, men den er altså i butikkerne.

Denne kjole erhvervede jeg mig for nogle uger tilbage. Jeg mener den stod mig i omegnen af 179,-, hvilket er virkelig billigt i min verden! Den er en anelse højhalsede, hvilket gør, at jeg elsker den endnu mere. Jeg er nemlig en sucker for højhalsede beklædningdele.

IMG_4565

IMG_4417

Kjolen findes i flere forskellige farver. Den grå synes jeg passer til mange begivenheder, og den kan nemt dresses op eller ned efter omstændighederne. Denne søndag havde jeg iført mig et par runde solbriller, ligeledes fra H&M, og nogle af mine favoritsandaler fra Deichmann. De har dem vist nok i øvrigt stadig. De er med en lille peep-toe, og en strop om hælen, og så er de virkelig behagelige at gå i. De er altså ikke kun til pænt brug, men fungerer også ganske fint i praksis.

Odense Blogger Jeanette Hardis style outfit ootd of the day blog

^^På dagen for billederne havde jeg været forbi én af vores lokale blomsterbutikker. Der ligger nemlig nogle stykker her i Skibhuskvarteret, men jeg kunne slet ikke stå for disse fine, rosa roser fra Bagger Blomster på Skibhusvej. 

En basiskjole, der altså er et must i din garderobe. Den kan bruges nu her, til sommer, men bestemt også vinter, med strømpebukser under og en stor rullekrave over. Det look klæder jeg mig også til at vise jer! Og så glæder jeg mig i det hele taget til, at vejret tager sig sammen. Enten må det være solskin og varmt, eller også skal det bare fedte sig sammen, og blive efterår. Jeg er ikke god til disse dage, hvor jeg om morgenen skal pakke mig ind i flere lag, men om eftermiddagen er ved at omkomme af høj luftfugtighed.

Nu vil jeg pakke sammen. Det fredag aften, og dynerne og putning kalder. Kan I have en god weekend!

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Åh tusind tak for din søde kommentar Rikke! TAk. Kjolen er altså nem at style op og ned, og sidder ikke helt stramt til, så den passer til flere kropstyper.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *