Sammen om Odense – en virtuel markedsplads

Jeg vil bare lige give et lille pip omkring en hjemmeside, der især er relevant for alle os, der bor i Odense.

Sammen om Odense er en virtuel markedsplads, der på anledning af Odense Kommune, samler alle tilbud fra Odense butikker, der er ramt under coronakrisen. Odense Kommune står bag platformen og sørger for at den kører.

De er altså en stor støtte for de lokale erhversdrivende i den her tid. Hvilket jo er netop, hvad byen har brug for lige nu. Så der er en summende by at vende tilbage til.

Odense betyder alverden for mig. Trods mit sjællandske ophav, så har jeg taget Odense til mig som min egen by. Jeg elsker, at byen især de sidste 10 år virkelig har udviklet sig. Der sker så meget i Odense, der er så mange oplevelser, restauranter, caféer, by-steder, kulturseværdigheder og meget mere! Mange af de her ting er blomstret op indenfor de sidste 10 år og det har været en fornøjelse at være vidne til og ikke mindst at bidrage til, at Odense udviklede sig.

De sidste par år har mit fokus været mege på den lokale musiksscene og på koncerter i byen, og jeg skal være bedre til at opleve andre kulturbegivenheder. Altså det er jo ikke fordi jeg ikke oplever andet end koncerter, men jeg savner at dele mine tips til Odense. Det må jeg tilbage til igen.

Når den her coronakrise tillader, at vi igen kan mødes sikkert i byen, that is.

Men indtil da kan jeg dele de her online tilbud, som vi alle kan benytte os af. Så tjek Sammen om Odense. Måske du finder et tilbud du ikke kan modstå.

Jeg kan fx. se, at E-baren har drinks til kun 50,- Måske det skal benyttes i morgen. Den Lille Smalle har også gode tilbud på deres morgenmads- og frokostmenu, The Balcony giver 25% på gavekort indtil 19. april, den nyåbnede butik NARV tilbyder fri fragt, Kuba tilbyder gratis levering i Odense Kommune på deres evighedsbuketter, Lej-MBT har 50% på al leje og guidede turer.

Og det her er kun et lille udpluk af alle de gode og lokale tilbud, der er samlet på Sammen om Odense. Der er helt sikkert også mange andre tilbud, der bare ikke lige er kommet med på siden. Så hvis du ved, at din bedste café, butik, kunstner eller andet også har anderledes tilbud i den her tid, så prik dem på skulderen og få dem til at tilmelde sig siden. Det er ganske gratis.

Hav en rigtig skøn weekend derude venner!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *