REAL STYLE #1

IMG_2343

I min hverdag tilbringer jeg meget af tiden med denne smukke og skønne kvinde.

Jeg er faktisk ofte omgivet af skønne kvinder, og ofte kvinder med en personlig og ægte stil. Derfor har jeg besluttet at lave en serie indlæg med titlen “Real Style”. Disse indlæg vil afbillede personer fra min dagligdag og liv. Personer, hvis stil og beklædning, jeg enten inspireres af, beundrer, provokerer mig (på den gode måde forstås), igangsætter tanker omkring min egen stil eller slet og ret ser pisse godt ud i mine øjne. Det vil være billeder, der selvfølgelig på en måde er planlagte, og netop derfor ikke på sin vis er street style, men mere real style idet billederne netop er af personer jeg selv kender, og hvis stil jeg kender. Det vil aldrig være billeder af personer på vej til den røde løber, eller andre events, hvor man vil forvente, at der måske er skruet lidt ekstra op for udtrykket i outfittet (nogle gange måske endda til den lidt overdrevne side, omend dette selvfølgelig også kan have sin charme og karisma), men slet og ret billeder af “ægte” personer og deres real style som de går klædt til daglig.

Fordelen ved dette er også, at jeg rent faktisk ved, hvor de shopper, og hvor deres tøj er fra.

Jeg føler ofte at det er i den daglige trummerum, at jeg glemmer min personlige stil, hvorfor jeg også selv ser frem til disse indlæg, da de forhåbentlig vil skabe rum for udfoldelse og kreativitet i min egen daglige stil.

Jeg håber, at I synes denne serie af indlæg vil være interessant og måske endda give jer inspiration i jeres daglige stil.

Vi lægger i dette indlæg #1 ud med min specialemakker Charlotte.
Hun ser altid så fandens chic ud, formår at mikse mønstre, farver og forskellige slags teksturer, så mine øjne smelter af behag, og er virkelig god til at sammensætte forskellige mærker til hendes fordel! Hendes stil er for mig enkelt, ren, gennemført og med et uforudsigeligt træk af overraskelse, der netop gør at hun ejer stilen og ikke omvendt. Charlotte beskriver selv sin stil således; “Klassisk med et twist, samt minimalistisk med plads til lidt udskejelse som i dag, hvor jeg er i et meget farverigt outfit.” I kan følge Charlotte lige her på Instagram.

{Jakke, nederdel, sko Zara // Tee & solbriller Gina Tricot}IMG_2326IMG_2346 IMG_2387 IMG_2398Hvad synes I om outfittet og denne serie af indlæg?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *