PROTEIN DELI ODENSE – ANMELDELSE

Efter jeg nogenlunde er faldet til i Odense, begynder min nysgerrighed for nye spisesteder at indfinde sig. Jeg elsker mad. Jeg elsker når jeg ikke skal lave mad. At jeg så helst så at jeg kunne indtage diverse lækkerier hjemme i min sofa, mens der kører en romcom på tv’et, ja det er en anden sag.

IMAG0243I går sadlede Casper og jeg hvert fald op, og bragte os selv ind til “Caféen” Protein Deli i Odense. Et forholdsvis nyåbnet sted, der som navnet angiver sørger for, at du får dine proteiner. På menukortet findes diverse lækkerier som wraps, burger, sandwichs og salater. Derudover kan du få din post-workout proteinshake i forskellige udgaver, smoothies og juicer. Du kan både spise derinde, (jeg tror, at der er fire borde), og tage din mad med. Vi valgte at spise derinde i går.

Jeg vil i denne anmeldelse både fortælle lidt om mit første indtryk, servicen, prisen og det vigtigste; maden!

Første indtryk
“Hmm det ser da okay ud. Det minder lidt om sunset. Bare mindre. Er der kun to på arbejde? Hvor kan man se, hvad man kan bestille? Når vi sætter os bare.”

Da vi havde sat os, måtte vi pænt vente på at nogle andre kunder blev færdige med det ene menukort der var. Vi kunne også se på menuen, der var tapet fast på disken, men der stod endnu andre kunder og ventede på at kunne bestille.
Da vi kom til, bestilte jeg en PD Burger med en High C juice til, og Casper bestile en wrap med pulled turkey og en Muscle Maniac smoothie.

Service
Servicen. Hm ja. Der var to på arbejde da vi kom en fredag aften omkring kl. 18.30. Jeg formoder, at det er på et travlt tidspunkt for en restauration, der også leverer take-away. Servicen var ikke dårlig. Men mindeværdig vil jeg heller ikke kalde den. Mit studiejob er i et servicefag, så jeg ved hvad jeg snakker om. Jeg ved også, at på nogle tidspunkter kan det være svært at være super duper imødekommende. Med det sagt så fik vi vores mad serveret med et smil! Hvilket bringer os videre til næste punkt!

Maden
Min burger var med oksekød, ost, æggehvider, grove boller og en stærk ketchup. Og den var super lækker! Bollen var hverken for blød eller knasende, bøffen stegt til perfektion og den lidt spicy ketchup komplimenterede burgeren rigtig godt. For ekstra protein har burgeren scramble æggehvider i også, og det var jeg altså lidt usikker på, men det fungerede super fint. Ved siden af burgeren fik jeg desuden lidt ekstra salat. Min juice var også virkelig god, og det er altså et plus, at det hele bliver lavet fra bunden.
Kødet i Caspers wrap smagte virkelig godt! Den kunne godt have været større, men jeg tror at jeg fint ville være blevet mæt.
Jeg kan rigtig godt lide, at maden er frisklavet, og at der er så få forarbejdet fødevarer som muligt. Derudover er det altså virkelig et plus, at der på menukortet vises kalorier og makroernæringsstoffer for hver enkelt ret. Også deres drikkevarer. Hvis man holder lidt øje med sine kalorier, er Protein Deli’en derfor et genialt sted at spise!

IMAG0239IMAG0240Prisen 
Prisen var virkelig god! Jeg gav 69 kr for min burger, og jeg mener en lille juice koster 35 kr. Det synes jeg er rigtig fine priser, især kvaliteten taget i betragtning.

Alt i alt så vil jeg gerne anbefale et visit til Protein Deli. Det er et lækkert og meget sundere alternativ til almindelig cafémad og take-away. Desuden ligger det virkelig centralt (Vesterbro 42), og jeg forestiller mig, at det er rigtig lækkert når vejret bliver til det, at købe take-away derfra, og nyde i en af Odenses parker. (Eller på sofaen).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *