OUTFIT// NÆSTEN 90’ER BARN, JULIA ROBERTS & POLITIK

IMG_0183

Altså nu er det ikke fordi jeg siger, at jeg er Julie Roberts. Men mens disse billeder blev taget i går under en herlig venindesammenkomst, synes jeg, at mine ører hørte en veninde sige noget med Julie Roberts og tænder fra det ene øre til det andet. Og nu andre nævner det, så kan jeg da godt se ligheden. Jeg kan hvert fald forestille mig den!

IMG_0192

Og selvom jeg ikke selv er født i 90’erne, så er jeg vel barn af dette fantastiske årti. Og mit outfit i går bragte mange associationer til Beverly Hills 90210 og Kelly. Højtaljede jeans, striber og midterskilning må have gjort udslaget.

Jeg så SÅ meget 90210 da jeg var “barn”. Jeg kan huske, at det blev vist på tv2 hver eftermiddag, og gerne flere afsnit. Det passede lige med, at jeg kom hjem fra skole og skulle have eftermiddagsmad. Andre, der kender det begreb – eftermiddagsmad? Det er genialt. Det er den mad, der ligger imellem frokost og inden aftensmad. Elsker det koncept. Men igen. Jeg elsker mad på alle døgnets 24 timer.

IMG_0195

Aftenen i går blev brugt sammen med fire sødeste søde piger, som jeg kender igennem mit studie. Da vi startede på kandidaten boede vi alle i Odense, og tog toget sammen frem og tilbage. Siden er to piger flyttet til KBH, men vi ses både på kryds og tværs og vi samlede hele flokken i går til en hyggelig grillaften. Nu sommeren endelig har besluttet sig for at titte lidt frem.

Det er lidt sjovt. Jeg er den eneste, der oprindeligt ikke er fra Odense og jeg tror nu efterhånden, at de er ved at acceptere mit sjællandske gemyt og ikke mindst accent. For er der noget jeg gør, så er det at snakke vestsjællandsk! Det får jeg nu nok også at vide og bliver ofte påmindet om.

I går faldt snakken dog ikke på accenter, men alt muligt andet. Vi vender altid verdenssituationen og er sikre på, at vores ideer og forslag ville ændre alting til det bedre. Udover det så er vi store støtter for hinanden, tror på hinanden og bakker hinanden op omkring vores foretagender. Det er fandme dejligt, at føle venskaber i en  blandet gruppe som vi nu engang er. Forskellighed skal der være plads til, og uanset vores differentierede meninger, så rummer vi hinanden og giver plads til disse.

Da snakken derfor kom omkring emnet politik, som jo ellers nok kan være et springfarligt emne, især i disse dage, så holdt vi altså stadig den pæne tone. Noget andre måske kunne lære noget af! Det er fandme næsten tæerkrummende som den politiske tone har udviklet sig. Det er næsten som om, at det for partierne gælder mere om at overbevise befolkingen om hvorfor vi ikke skal stemme på de andre partier, som der drejer sig om at tale deres sag og overbevise befolkningen om, hvorfor vi skal stemme på netop dem. ÆV siger jeg bare. Jeg sad søndag aften og så den politiske debat, og tog mig selv i at sige højt til Casper; Nej, hvor er det bare skide interessant! Min næste tanke var, at nu var jeg fandme blevet voksen! Men jeg ved ikke rigtig, om jeg overhovedet har lyst til at blive voksen, hvis det er sådan man taler og opfører sig overfor hinanden.

Under vores livlige politiske debat i går var der rum til forskellige holdninger, og da samtaleemnet blev erstattet af den mindst ligeså vigtige debat om den nyåbnede Dunkin Donuts i Odense, var det uden sårede følelser eller nogen former for nag. For det er ikke særlig voksent ikke at respektere andre mennesker, deres holdninger og meninger. Fint nok, at vi er uenige, men lad være med at gøre det til personangreb. Efter aftenens afslutning i går blev jeg enig med mig selv om, at jeg nok egentlig gerne ville være voksen alligevel. Især, hvis jeg kan være det i selskab med flokken af piger fra i går.

IMG_0201IMG_0200

IMG_0202

IMG_0206

Bukser Weekday // Trøje COS // Læderjakke Y.A.S. // Loafers RUDE 

6 replies
 1. Louise Haack
  Louise Haack says:

  Du er SÅ smuk musse! Virkelig flotte billeder <3 Og godt I havde en hyggelig aften!

  Reply
 2. Cille
  Cille says:

  Du er så fin og god..
  Den med Pretty Woman er god nok.. ?
  Men det var nu altså Donna Martin (og ikke Kelly) vi i større grad samlignede dig med!!! ?

  Ps. hvor er abe billederne?? ????

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha Donna! Ahh! Det kan jeg også godt leve med! Især så længe det bliver akkompagneret med Pretty Woman! 😛
   De bliver samlet sammen til en fraklips-indlæg! 😀 Så vi må hellere lave nogle flere!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *