Opskrift | Den perfekte (og nemmeste!) dessert til efteråret

Apropos efterårets kommen… Så får I lige her den NEMMESTE (omg!) dessert I nogensinde har set. Jeg mener… Den er SÅ nemt at lave, at du kan hive din ellers irriterende og bussemændsfangende niece med i køkkenet og lave denne dessert. 

Du kan også bare lave den med en veninde. Eller din kæreste. Eller mor. For SÅ nem er den at lave.

I alt sin simpelhed, (dét har jeg vist efterhånden pointeret, at den er), så skal du bruge tre ingredienser. Allerede nu er du nysgerrig ikke? Jaa, det kan jeg sådan set godt forstå. Så her får du en opskrift på den nemmeste dessert i verden!

covers-9 covers-8 covers-6

Tre ingredienser.

Figner. Som er i sæson NU, så løb ned og køb dem med det samme. De er ubers alles på Instagram i øjeblikket. Det må være den mest instagrammede frugt (eller er det en grøntsag? I don’t know) på IG for tiden. Jeg tror sgu endda, at avokadoen er slået… Så skal der meget til venner.

Og nu får du den også her i dette indlæg. For jeg vil også være med på legen.

Men altså ja. Du skal bruge figner. Og honning og gedeost. That’s all folks.

Og nu får du her en step-by-step guide til, hvordan du så håndterer disse tre ingredienser.

Du starter med at tænde din ovn (varmluft gerne) på 225 grader.

Så skærer du et fint kryds i fignerne, åbner dem lidt og sætter dem i et fad, der kan gå i ovnen. Nu putter du skiver af gedeost i fignen. Hvor meget afhænger selvfølgelig af, hvor vild du er med gedeost. Hvilket virkelig er en smagsag. Men altså. Jo mere jo bedre ikke?!?

Herefter hælder du en passende mængde honning over alle fignerne. Gerne en teskefuld pr. figne.

Sæt fadet med fignerne i ovnen og giv dem ca. 10 minutter. Jo længere tid du giver dem, jo blødere bliver fignerne. Så kan du lide bløde figner skal de have lidt længere tid.

Så er de lige til at spise! Hele und alles.

covers-10 covers-12 covers-17 covers-16 covers-18

Ét voilá! En nem og lækker dessert uden mas og besvær.

covers-7

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jeg spiste en masse figner, og lavede bl.a. denne dessert. Den nemmeste efterårsdessert […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply to UGEN DER GIK | NO. 8 – LET'S BLOG SOME SHIT Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *