ONE SHIRT – 2 STYLES #2

IMG_0440

Oh altså. Jeg ved godt, at jeg lovede et indlæg i går. Men valget overtog simpelthen lige og vandt over alt andet. Det er første valg, hvor jeg virkelig har en mening, og har glædet mig til at stemme. Jeg synes, at det er et privilegium at få lov til at stemme, så det skal man selvfølgelig gøre. Også, hvis det bare er for at stemme blankt og på den måde sende et budskab.
IMG_0449Men her kommer det lovede indlæg. Nemlig den anden måde jeg i denne omgang har stylet den blå skjorte på. Denne gang i selskab med et par løse boyfriendjeans, samme bælte og hvide chucks. Og så de smukkeste blomster fra haven. Nogen, der ved hvilke sort de er?

Dagen i dag er underlyndme gået hurtigt. Det er hele ugen. Faktisk så går tiden bare rigtig hurtigt lige i øjeblikket. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg er overbevidst om, at tiden ikke går hurtigere. Det føles bare sådan. Og nogle gange så kan det være svært at følge med. Jeg vil gerne nå så mange ting, men tiden. Den løber bare fra mig lige i øjeblikket. Jeg vil gerne være hjemme hos min familie, jeg vil gerne ses med veninder, jeg vil gerne træne, jeg vil gerne nå at have kvalitetstid sammen med Casper. Og så vil jeg gerne nå at være mig selv og alene. Er der noget jeg sætter pris på, så er det min alene-tid. Lige i øjeblikket sker der så mange gode og fantastiske ting, som jeg ikke vil gå glip af. Og som jeg er utrolig taknemmelig for! Så jeg sidder lidt tilbage med en ambivalent følelse i kroppen. Over at være glad for alle de dejlige ting, der sker i øjeblikket, og over samtidig at ønske, at der skete lidt mindre.

Jeg prøver at huske mig selv på bl.a. disse råd omkring at håndtere lidt pressede perioder i sit liv. 
Og så prøver jeg ellers på at nyde, at livet i øjeblikket føles som at være i en forlystelsespark, hvor der er fyldt med forlystelser jeg har fri entré til, og hvor der ingen kø er til nogen af stederne. Problemet er bare at vælge, hvilken forlystelse jeg skal hoppe på først.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *