On my lips

Hvis titlen ikke afslører det, så handler dette indlæg altså om hvad jeg bruger på mine læber.

Jeg anvender nemlig ofte, dam dam daaaam, læbestift på mine læber. For nogle er det måske lidt outdatet og 80’erish at bruge læbestift. Når jeg tænker over ordet læbestift får jeg hvert fald associationer til lidt ældre damer, der måske lige har givet læberne et lag for meget, og måske heller ikke helt har undgået tænderne. Ahem. Jeg forsøger dog at bruge læbestift på læberne – ikke tænderne. Samtidig bruger jeg læbestift som en slags accessories, og da jeg er mest begejstret for de farverige læbestifter, fungerer det, (bilder jeg mig selv ind), ret godt. Jeg forsøger ikke at anvende alt for store og opsigtsvækkende smykker, når jeg bruger læbestift. Min læbestift skulle gerne være det opsigtsvækkende. Jeg overvejer lidt at investere i en klar lipgloss til nogle dage lige at give en skinnende overflade til mine matte læbestifter, selvom jeg nu er ret begejstret for det matte look. Ak ja. Det er de store dilemmaer der hersker her i øjeblikket! Nuvel – jeg har taget lidt billeder af mine nuværende læbestifter. Det er vist ret tydeligt at typiske pigefarver er temaet her. Ahem.

 

Image

 

//Størstedelen af mine læbestifter er fra MAC//

Image

//Fra venstre mod højre: MAC:Satin, Medina // CoolCos:Mat 03 // MAC:Matte, Please Me // MAC:Amplified, Vegas Volt // MAC:Amplified, Im Passioned // MAC:Amplified, Girl About Town // MAC:Amplified, Saint Germain //Maybelline, Pink Pop //

ImageImageImageImage

Er ret glad for Girl About Town & Im Passioned. Tror at jeg bruger dem ca. en gang om ugen, hvis ikke mere. De mørke er ikke brugt særlig meget. De kræver lidt mod, og er mest til aften (nat) brug. Please Me er rigtig god til hverdagsbrug, og til når man vil have lidt farve på læberne, uden at det bliver for dramatisk.

Bruger I hvilke læbestifter, og foretrækker I i så fald nogle bestemte mærker og hvorfor?

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *