ODENSEGUIDE | Den bedste burger jeg har smagt i lang tid!

Okay. Så. Her i går var både Casper og jeg meget lidt nede med at skulle stå i køkkenet for at bikse noget aftensmad sammen. Jeg havde haft en længere dag på arbejde og fortsatte med en masse praktisk herhjemme (aka. tøjvask og støvsugning) og Casper kom seeent hjem. Han var faktisk først hjemme omkring aftensmadtid. Og ingen af os havde hverken taget noget frem fra fryseren eller planlagt noget mad.

Normalt kører vi efter madplaner herhjemme, men denne uge sker det altså ad hoc. Så i går var gode råd dyre, og jeg foreslog, meget atypisk, “skal vi ikke bestille mad udefra?”. Det foreslag var Casper hurtig til at hoppe på, og han foreslog, at vi bestilte burgere fra én af de lokale burgerjoints. Der ligger nemlig nogle stykker her i Skibhuskvarteret, men valget endte altså på Mormor’s Burger på Skibhusvej 86.

Du må endelig ikke lade dig afskrække af det knapt så æstetisk tiltalende profilbillede på deres Facebookside. Hvad stedet ikke har af æstetisk forståelse, har de så sandelig i smag! Omg. Omg. Omg!

Jeg var, ærligt, en kende forbeholden overfor stedet i starten. Det ligner nemlig mest af alt en snasket grillbar. Truth be told. Men de kan dælme finde ud af at lave burgere!

Mormors burger odense skibhuskvarteret skibhusvej blogger fra odense jeanette hardis lets blog some shit 14037627_10153822148290920_2038146187_o-2 14037768_10153822148280920_246732010_o

I går fik jeg en cheeseburger med Port Salut. Savle! Den var SÅ god. Deres burgerboller laver de selv. Og den har vi ligesom hørt før! Men de her boller. Ohh maaw god! Bollerne er som vi kender dem fra frihedens land. Helt klassiske, amerikanske, bløde boller. Det er selvfølgelig en smagssag, om man er til bløde burgerboller. Jeg har tidligere ikke været ALT for begejstret for bløde burgerboller. De skulle næsten være så crispy at det halve kunne være nok.

14060028_10153822148305920_1619671091_o-2 14002415_10153822148210920_71274031_o

Men disse bløde burgerboller er perfekte. Lige som de skal være. Generelt er burgeren top notch, og smagen er der, som skrevet, intet at komme efter. Der er lækker, frisk salat i og den rette mængde dressing, der gør burgeren tilpas smattet uden at blive helt uduelig.

Anyways. Burgerne fra Mormor’s Burger på Skibhusvej 86, (den ligger overfor Matas til de stedkendte), er klart dine penge værd, og ordet herom er nu viderebragt! Priserne er i øvrigt helt acceptable – for en menu bestående af ovenstående (en burger og en bakke af de lækreste, rustikke kartoffelpomfritter + dyppelse + en halv liters sodavand) slap jeg med 89,- Det er altså en pris, der også er ganske attråværdig!

8 replies
 1. Julie Monberg
  Julie Monberg says:

  Åååh er du vimmer, den ser god ud! Haps. Jeg er vidst nødt til at invitere min kæreste ud i Odense en aften, så vi kan spise på Mormor’s Burger (:

  Reply
  • Julie Monberg
   Julie Monberg says:

   Hov først nu gik det op for mig, at det er take-away – jeg var hurtig til at dømme ud fra billederne 😉 Øv os’ at vi ikke bor i Odense, så vi kan bestille derfra (:

   Reply
   • Jeanette
    Jeanette says:

    Ja DESVÆRRE søde Julie! Men hvis I kommer forbi disse kanter, så kan det altså bestemt anbefales! Det er SÅ lækkert!

    Klem

    Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Jeg ELSKER Mormor’s! Da min kæreste og jeg først begyndt at ses boede han lige ved siden af Rema, som ligger skråt over for, så vi blev hurtigt lidt for velbevandrede i biksen. Nu går der godt nok længe mellem, at vi besøger den kære mormor, men nøjh hvor er de burgere bare turen værd hver eneste gang. MUMS!

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ej vidste slet ikke, du har haft gang her i Skibberen altså Lisbeth! Men ja; de er fandme gode altså! Jeg er virkelig overbevist nu. Så lever jeg med den lidt snuskede, udseende butiksfront. Burgere kan de sgu lave!

   God weekend.

   Klem

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] …. Vi fik mad udefra da vi begge havde haft en lang onsdag. Vi endte med at hente fra en lokal burgerjoint, der måske nok ser en anelse snusket ud udefra, men som laver de bedste burgere! “Don’t judge a book by its cover”, kan virkelig bruges om dette sted. Læs mere i dette indlæg. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *