NYT HÅR & NYT LAYOUT

IMG_9974Jeg var i går afsted til frisøren. Det var virkelig tiltrængt, da min udgroning efterhånden havde sit eget liv. Jeg har af bitter erfaring lært, at leger man selv med afblegning/lysning af sit hår, så brænder man nallerne. Eller. I dette tilfælde. Håret. Mit hår tog ganske enkelt så meget skade af hjemmefarvninger, at det kaster jeg mig ikke ud i igen. Det blev til sidst så slidt, at min daværende frisør intet andet valg havde end at klippe det i den korteste page mit hår nogensinde har oplevet. Ikke nok med at Casper fik et gevaldigt chok da han så mig, så skulle jeg virkelig selv vænne mig til det korte hår. I nakken så kort så hun brugte en trimmer! Siden da har jeg forsøgt at vokse det langt og sundt igen. Og det bliver kun farvet ca. én gang om året. For mig, er mit hår en stor del af min identitet, og selvom jeg nogle gange overvejer f.eks. pandehår, så tør jeg sgu ikke rigtig. Jeg har haft pandehår før, og syntes dengang, at det fungerede rigtig godt. Men nu har jeg vænnet mig til det “lange pandehår”, hvis man kan kalde det dét, så tør ikke rigtig ændre på opskriften lige nu. Planen er langt langt hår, og jeg fik heldigvis ikke klippet særlig meget af i går.

IMG_9952
De sidste to gange er det blevet farvet hos frisøren Dorte E, der ligger i Højby. Det er et stykke at tage fra Odense af, (og lidt besværligt med offentlig transport), men det er det hele værd. De er simpelthen SÅ søde, og ikke mindst kompetente i den salon, at jeg kun kan anbefale dem. Min søde frisør Mathias gav mig endda et par gode fif til sundt og langt hår, som jeg tænker kan blive til en indlæg her på bloggen.

IMG_9954IMG_9946

Taske My Sisters // Kjolen er en gammel sag fra H&M lign Kjole // Armbånd Handcraftedcph 


Det er nok heller ikke gået nogens næse øjne forbi, at bloggen har fået nyt layout. Præcis som jeg får nyt hår, ændrer bloggen sig også og i takt med dette, følte jeg for et nyt layout. Lige nu skal de sidste detaljer på plads, kategorierne skal optimeres og headeren udskiftes, MEN hvad synes I?

Jeg vil fortsætte min aften med et glas rosévin og en gåtur med Casper og basserne i det smukke vejr her i Odense. Hav en god aften derude 🙂

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] var til frisøren i onsdags som jeg skrev om her. Mens mine lokker blev inspiceret af frisøren, fik jeg nogle tips med undervejs til at gro og få […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *