Mine planer for weekenden – der måske også kunne være dine?

Jeg har brugt min lørdag indtil videre på at træne tung træning i OBBC. Hold kæft det var hårdt i dag. Sådan er det nok bare nogle gange… Men altså jeg vil faktisk bare lige stikke hovedet ind og dele to planer jeg har for denne weekend, som måske kan fungere som inspiration til nogle af jeres planer her i Odense.

Første plan! I aften skal jeg arbejde. Jeps. Det er én af mine planer, hah! Men jeg skal arbejde til en koncert hos Kansas City, hvor det odenseanske band For Akia giver koncert. Og de er faktisk rigtig gode! Hør selv lige her. Så hvis du sidder lige nu derhjemme, og tænker; “hey, jeg kunne sgu da godt trænge til at høre noget ny musik!”, så hop væk fra sofaen, hvor du alligevel har siddet halvdelen af dagen, og bevæg din popp ud på Kansas City. Billetter koster 90,- i døren, og det er sgu billigt!! Og hvis du siger hej til mig derude, så gir’ jeg sgu en øl!

Anden plan! Hvis du allerede har planer for i aften, så hop med på mine planer for i morgen. Jeg er så priviligeret at være blevet inviteret til Finders Keepers, så jeg regner med at spendere en rolig søndag i DOK5000, hvor markedet har til hus. Billeterne for at komme ind til markedet koster vist nok en halvtreller. Så det er også lige til at overkomme. Jeg har været afsted til Finders Keepers faktisk hver gang de har været i Odense. Første gang som frivillig, andre gange både som gæst og som standholderhjælper hos kunstneren Minimalistic Mess. Og der er ALTID et eller andet fint jeg skal have med hjem, så mon ikke det også gør sig gældende i morgen.

Har du ikke været til Finders Keepers før, kan du læse mere om konceptet her.

Nu vil jeg klappe computeren sammen og sluge det sidste af min snart halvlunke kaffe, hoppe på min cykel og tage ud på Kansas City. Hvad end dine planer er, så hav en fantastisk skøn lørdag aften ♥

 

2 replies
 1. Tine
  Tine says:

  Eeej, som indfødt Odenseaner, der har boet i Odense i 29 år, er det da vildt pinligt, at jeg ALDRIG har hørt, at Finders Keepers også findes i Odense.
  Endnu mere ærgerligt, at jeg først har læst dit indlæg i dag, mandag 🙁

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja den er IKKE god Tine!!
   Og super ærgerligt! Forhåbentlig kommer de igen til foråret. Jeg krydser i hvert fald fingre!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *