Lidt om at føle sig Beautified

Nå. Ovenpå det sidste indlæg herinde tænker jeg, at vi skal have lidt noget mere letfordøjeligt. For hold da op det var tungt at dele det sidste indlæg. Jeg blev til gengæld mødt af en bølge af omsorgsfulde kommentarer og helt ærligt ikke… det havde jeg slet ikke regnet med. Men I er satme så søde og dejlige mennesker, og der er efterhånden opbygget en virkelig dejlig atmosfære herinde. Det kan jeg takke JER for, der læser med. Uden jer ville det slet ikke være det samme altså. Tænk at sende en masse kedelige følelser ud i cyberspace og så få en masse kærlighed tilbage fra jer. Tak søde mennesker. Jeg tror, at jeg vil fortsætte med at dele den slags indlæg, hvor jeg virkelig viser, hvem jeg er. For det er godt og sundt tror jeg. Både for mig og måske for nogle af jer, der kan vide, at andre mennesker også sidder med komplicerede følelser, og at alt ikke altid bare er godt. Som sociale medier ellers har en tendens til at formidle.

I dag vil jeg dog, som skrevet, dele et indlæg af noget mere fornøjelig karakter. Jeg var nemlig til et bloggerevent i sidste uge hos min fantastiske skønhedsdame Beautified og hendes ligeså skønne naboer Tine Balle & Team Hairstudioe.

Her blev en håndfuld udvalgte bloggere forkælet til op over begge ører! Vi fik bl.a. lavet forskellige behandlinger hos Beautified, og vi fik stylet hår af de dygtige frisører.  Jeg fik en shellacbehandling, hvor jeg valgte den klassiske røde farve Wildfire. Den går til alt, og jeg er vild med den smukke, dybe røde farve. En omgang shellac holder mindst 14 dage på mine fingre. Det selvom jeg har et arbejde, hvor jeg nogle gange skal tage fat, at jeg træner og ellers laver hverdagsting. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor lang tid shellac holder, men jeg vil sige mindst 14 dage, hvor jeg overhovedet ikke behøver tænke over, hvordan mine negle ser ud. For de er bare velplejede og smukke.

Da vi gik fra eventet fik vi en KÆMPE goodiebag med hjem. Den var fyldt til randen, bogstavelig talt, med en masse lækre skønhedsprodukter. Jeg elsker at dulle mig. Selvom min udgave af at dulle mig op, mest består i at holde min rud ren og pæn, sørge for mine negle, bryn og vipper og give mit hår gode behandlinger. Jeg er ikke sååå meget for at plastre alt for meget makeup i ansigtet. Jeg er nok bare mere til det naturlige, clean og rene look. Og så betyder det ret meget, at bunden aka. min hud, hår og negle er velplejet og smukke.

Mine bryn og vipper sørger Beautified for altid er on spot. Prøv at se dette billede, hvilken transformation mine bryn er undergået siden jeg begyndte at lade Beautified ordne dem. Det er næsten.. ej okay.. det ER faktisk pinligt, hvordan mine bryn så ud dengang. Jeg var en af dem, der plukkede dem helt tynde, så det nærmest kun var et hår der sad efter det andet. Heldigvis røg jeg aldrig med på den trend, hvor vi skulle barbere brynet helt af og tegne det op. I dag er mine bryn nogenlunde kraftige, og jeg tegner dem ikke op eller bruger bryn”pudder” for at holde dem. De får noget gel om morgenen, så de sidder i løbet af dagen, men det er det eneste jeg gør ved dem nu.

Anyways… Det var lige en lang brynsnak. Jeg vil faktisk vise jer nogle af de produkter vi fik med hjem fra Beautified, og så vil jeg give min anbefaling til mine yndlings af dem. For jeg har nemlig allerede prøvet nogle af dem.

Mit aboslut favoritprodukt og mærke er ansigtsmasken fra Miqura. Miqura er produkter produceret på 100% naturlig silke. Det lyder ret vildt ikke? Det er det skam også. Og det virker! Jeg har testet to sheetmasker og deres silkcocoons. Maskerne er helt geniale, for man skal ikke tørre noget af bagefter.

Det er en maske, man lægger på ansigtet og lader side, indtil produktet er trukket ind i huden. Så fjerner man masken, hvor produktet sidder på, og skal ellers ikke gøre mere. Det er altså ret smart, at man ikke bagefter skal stå at tørre masken af, men at den bliver absorberet ind i huden. Inden jeg brugte masken, brugte jeg deres silkcocoons også. Det er små gule dutter, man lægger i varmt vand indtil de er bløde, (de er hårde når de er tørre), og så tager man dem ellers på en finger og peeler bare derudaf ligeså længe man orker. De kan bruges 4-5 gange, hvilket er ret godt i betragtning af, at de kun koster 25,- Det er ret meget peeling man får for prisen.

Et andet produkt fra goodiebag’en er ovenstående pincet. Den er fra den kendte “brynmand” Kenny Anker, og kan erhverves hos Beautified.  Den er G-E-N-I-A-L! Nu får jeg ordnet mine bryn hos Beautified, men når der indimellem kommer nogle afstikkere, eller jeg har bryn, der stikker ud, så er denne pincet altså klart mit foretrukne værktøj. Den knækker ingen hår, som mange pincetter ellers gør, og den trækker håret ud nærmest uden, jeg mærker det. Jeg brugte den så sent som i dag inden jeg tog afsted til en koncertaften på Kansas City.

Det sidste produkt jeg vil smide en anbefaling efter i denne omgang, er den mest uundværlige barberskum i verden. Den hedder ShaveSafe, og er en let skum. Hvis du har tendens til irriteret hud og hårsække efter barbering, så er denne skum din redning. Den er både til mænd og kvinder – produkter selekterer ikke på den måde. Så den kan altså bruges overalt på kroppen. Jeg kan slet ikke undvære den nu. Den har en let og ren duft, og ingen syntetiske farver eller usunde ting i sig.

Udover de anbefalede produkter i dette indlæg, fik vi også en masse lækkert til neglene. Bl.a. en Vinylux lak, der holder sindsygt godt. Den har jeg på tæerne i øjeblikket. Eller.. altså.. på mine tånegle ikke? Derudover en lækker håndcreme fra CND, og en god neglefil!

Det er simpelthen så luksus ikke kun at blive inviteret (og være med til at arrangere også) til disse bloggerevents, men også kunne gå hjem med en trillebørfuld lækre produkter. Især fordi jeg kan teste dem og give mine anbefalinger videre af de bedste produkter.

Nu vil jeg smække min Mac sammen. Jeg sidder faktisk allerede på Kansas City og overværer lydprøver, men kunne lige få det sidste med til dette indlæg inden aftenens koncerter går løs. Kan I have en skøn weekend derude ♥ Og pisse, mange tak fordi I gider læse med.

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det var det også!

   Jeg mener det er 199,- Og det er godt givet ud, for den er virkelig gennemført og fungerer bare som den skal.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *