iPhonecovers fra Ebay du ikke kan leve uden

Og jeg mener det. De her to covers er nogle af de bedste køb jeg har foretaget mig på ebay. Onlinesiden der nu ellers nok kan være fyldt med alskens skrammel, jeg aldrig ville ane, hvorfor folk køber…

Men disse to covers er simpelthen SÅ fine! Det meget feminine med illustrationer af blomster og et citat fra Shakespear bruger jeg flittigt i øjeblikket. Det sidder perfekt til på telefonen, og selve citatet er jo skabt til en lille lort på 165 cm som mig.

covers-3covers-4covers-5

Derudover så har jeg læst min del Shakespear. Det sker helt automatisk når man har en bachelor i engelsk. Citatet er i øvrigt fra “En Midsommernats Drøm” skulle nogle undre sig.

Det meget lyserøde er bare for sjovt. Jeg mener…. omg. Det er altså også lige mig. For lidt bitch er der sgu i mig. Det er selvfølgelig ikke et cover, jeg har på til hverdag. Mest fordi udformingen af det ikke liiiige passer i min bukselomme. Men det måtte i min virtuelle indkøbskurv, og det er nu også ret underholdende!

covers-6covers-7

I kan finde de to covers på eBay sammen med en masse andre udgaver. Shakespearcoveret finder I lige her, og den lyserøde mælkekarton lige her.
covers-11covers-9covers-10

4 replies
  1. Line
    Line says:

    Jeg er også SÅ glad for mit Shakespear-inspirerede cover! Det sidder på min telefon næsten konstant 🙂

    /Line

    Reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] …. Jeg viste fine iPhonecovers i dette indlæg.  […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *