H&M STUDIO SS15 COLLECTION

Jeg har alle dage været en H&M ‘kinda gal’. De er sgu bare top dollar til at være med på beatet, og så passer deres priser til en SU-pung. Indenfor de sidste par år, har min tøjsmag dog udviklet sig fra lårkorte kjoler og sløjfer på alt mit undertøj, til en lidt mere kvalitetsbevidst smag. Og samme udvikling har H&M været under. De viser hvert fald både kvalitet, eftertænksomhed og elegance med deres studio kollektioner. SS15 kommer i butikkerne på torsdag d. 12. marts. Hvor jeg er i kbh. Spørg lige om jeg har tænkt mig at skulle forbi H&M og lure om der er noget fra kollektionen, der skal bringe mig ind i forår og sommer.
H&M studio ss15H&M har gennem alle årene været en sikker vinder for mig. Så stod man der, 17 år gammel, og havde fået udbetalt hele sin månedsløn og skulle til fest samme aften. Så var H&M altid garant for det jeg ynder at kalde “Fredagstoppen”. Toppen, der ikke koster alverden, fyldt med enten meget iøjenfaldende palietter, mønstrer, sten eller en udskæring så dyb at Nikita Klæstrup ville være misundelig. Kender du den top? Jeg har hvert fald haft min del.

Jeg er nu glad for, at jeg ikke længere sætter min lid til Fredags-toppen, men til min gode (host host) madlavning, når det drejer sig om at score ham herhjemme. Fredags-toppen virker tilsyndeladende også som et godt værktøj. Men den er sgu lidt af en fidusmager. Jow jow, den frembragte da resultater. Men de var af samme kvalitet som “guld”-ringe, der gør dine fingre sorte, har du ringene på i mere end tre dage i træk. Ikke så nice nej.

Så det er ganske udmærket at H&M har udviklet sig sammen med mig. Eller måske omvendt. Anyhoodles deres SS15 kollektion tiltaler min smag og stil, så nu må vi se om der ender noget i mit klædeskab.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *