Hav en dejlig weekend! (+ lidt weekendplaner)

GLÆDELIG WEEKEND!

Så blev det sgu fredag og sikke én. Jeg synes, at dagene går vildt hurtigt for tiden, men at tiden samtidig går langsomt. Giver det mening? Nå men nu er det i hvert fald weekend.

Efter jeg er begyndt sådan helt ægte fuldtid i min souschefstilling på Kansas (har jeg egentlig fået fortalt der herinde? At jeg er blevet forfremmet til kommunikations- og souschef på Kansas nu med ægte fuldtid. Nå men det er jeg) så har jeg lidt flere fredage på kontoret. Også i de her uger, hvor vi ikke har så mange koncerter. Dvs. jeg har også ægte weekend! Sådan helt ægte “hav en dejlig weekend”-weekend.

Dét er nu meget dejligt i de perioder, hvor det sker. Selvom jeg også elsker at arbejde til koncerterne i weekenden.

Denne weekend er fyldt med dejlige og søde planer. I dag startede med en tur forbi en fodterapeut. Det er første gang, jeg har prøvet det, men hold nu op det er lækkert. Det er jo en noget mere grundig gennemgang af ens fødder, end ved en fodplejer.

Min fodterapeut (ja hun er allerede blevet “min”) hedder Gitte og er simpelthen så sød og dygtig. Jeg startede med at få blødgjort fødderne lidt, få skåret hård hud væk, for hård hud kan sgu ikke undgåes. Jeg kan i hvert fald ikke. Så er det dejligt, at det bliver fjernet på en effektiv, men skånsom måde. Det gør ikke ondt overhovedet! Så ordnede hun neglene og tæerne, og nu er mine fødder ægte sommerparate. Luksus at starte weekenden på den måde.

Så tog jeg et smut på Kansas og og fik klaret en masse praktiske ting, jeg manglede. Det er med lige at få gjort de ting i en hverdag, hvor jeg ellers sidder ret fast foran min computer og har lidt svært ved at løsrive mig fra det. Jeg cyklede ind til Odense by efter og fik købt en fødselsdagsgave til en klog og smuk kvinde. Jeg skal til 50 års fødselsdag i morgen op Balcony og jeg glæder mig! En aften kun med kvinder for at fejre den skønne Vibeke, som jeg har lært mere at kende i år. Hun er simpelthen så sød og et rigtig spændende menneske, jeg lærer noget nyt af, hver gang jeg snakker med hende. Og det er vigtigt at omgive sig med mennesker, der udvikler én selv. Synes jeg i hvert fald.

Nå, men her til aften fortsætter jeg med at være praktisk. Lejligheden skal lige have en overhaling. Det er det her med kun at komme hjem og vende i løbet af ugen – så har jeg en tendens til bare at smide tingene overalt hah! Jeg kan ikke være den eneste?

I morgen får jeg besøg af en  sød veninde, inden det går løs til fødselsdag. På søndag skal jeg til et event her i Odense, som jeg glæder mig meget til! Det handler nemlig om noget, jeg er ret vild med. Og som flere af jer sikkert også er her i sommervarmen.

Og SÅ skal jeg ellers prøve at slappe af. Det går i øvrigt rigtig godt med mit bryst, efter jeg fik fjernet min cyste. Det er jo blevet syet og jeg skal have fjernet sting i næste uge. Eller resterne af stingene, for det er selvopløselige, men knuderne skal fjernes og så skal det tjekkes efter. Det eneste virkelig irriterende, udover at jeg ikke må træne lige nu, er at jeg det kløer virkelig meget. Det er næsten ikke til at holde ud, men det er selvfølgelig fordi det er ved at vokse sammen. Jeg har englehud over såret, så jeg aner ikke, hvordan det ser ud. Det er jeg ret spændt på at se i næste uge.

Nu vil jeg smække min computer sammen, danse til noget musik og samtidig få ryddet op i lejligheden. Kan I alle sammen have en virkelig skøn weekend! Har I nogle fede planer eller skal i bare nyde det dejlige vejr?

Fotokredit går til dygtige Malene Nelting – find hendes Instagramprofil her og her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *