Fik I forresten hørt…?

At jeg jo var i radioen den anden dag? Eller rettere sagt, så var jeg faktisk i radioen sidste år, men det lyder som for alt for lang tid siden til at være sejt!

Men jeg var på direkte radio hos P4 Fyn fredag d. 30. december 2016. Og jeg vil selvføglelig dele podcasten herinde med jer. Jeg har ikke endnu fundet ud af, om jeg kan downloade den på en måde. Eller om jeg bare må optage indslaget med min telefon imens jeg afspiller den på computeren. First world problems har jeg nok af. Suk.

Jeg var faktisk i radioen pga. bloggen, hvilket jeg synes er ret sejt. Ej okay – det var ikke kun pga. bloggen, men faktisk også pga. min uddannelse som designleder. Jeg var nemlig kaldt ind som mode- og trendekspert, og her har jeg noget faglig viden og erfaring fra min kandidat. Men det var nu bundet i bloggen, at det lige var mig de kaldte ind.

HØR PODCASTEN LIGE HER

Hele oplevelsen gik relativt hurtigt, og jeg blev kontaktet samme dag, som indslaget skulle laves og sendes. Få timer efter jeg først havde snakket med Jesper Ottosen, der stod for indslaget, skulle det sendes live. Jeg ændrede derfor mine planer for dagen, for selvfølgelig ville jeg ikke gå glip af muligheden for den oplevelse. Selvom det var en smule nervepirrende at vide, at det blev sendt live i radioen. Jeg aner ikke noget om, hvor mange der lyttede med, og har jeg, trods ihærdige googlesøgninger, ikke kunne finde noget om det. Men jeg deler uagtet lyttertal lystigt podcasten, der er blevet lagt op efterfølgende. Og nu skulle den selvfølgelig også deles herinde med jer. Hvis I spoler frem til ca. 1 time og 9 minutter ind i podcasten, kan I høre min blide radiostemme tone frem.

Efterfølgende har jeg fået at vide, at jeg har en god radiostemme. Og at jeg lød søg og klog. Og sådanne komplimenter siger jeg da ikke nej tak til at slubre i mig. Så det har jeg gjort lige siden. Hør lige med og fortæl mig, hvad I synes. Det kunne være så hyggeligt.

PS. Jeg ved godt, at det er et genbrugsbillede, men vejret er så pokkers gråt-i-gråt for tiden, at det slet ikke er til at tage billeder i! Jeg arbejder ellers på sagen. 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *