ET RET SENT INDLÆG MED REMINDER OM SNAPPEN/INSTAGRAM

Der kommer et ret sent, og ganske småt indlæg fra mig i dag. I morgen sker der desværre heller ikke det store herinde. To be frankly. 

I morgen skal jeg nemlig med et tidligt tog mod KBH (Orangebilletter er fantastiske når man ikke længere er studerende) og et sent tog hjem igen. Jeg skal til den store by for at hilse på veninder og fejre en medstuderende i hendes kandidattitel. Det bliver en lang dag fyldt med masser gode øjeblikke, og jeg glæder mig!

I dag er dagen gået virkelig hurtigt. Især fordi hele formiddagen og indtil middag stod på CV-møde i min a-kasse. Det der dagpengefiløjs, det tager sgu noget tid at få bikset sammen! Men; meget mere om det i et snarligt indlæg som jeg brygger på.

For nu vil jeg blot yde assistance med en lille servicemeddelese; at I kan følge med på snappen for pokker! I starten kunne jeg ikke rigtig hitte fidusen ved Snapchat, men jeg skal love for, at jeg er kommet efter det! Derfor; Følg med på JHARDIS. I morgen foregår dagen som sagt i KBH, og jeg har både dejlige aftaler omkring kaffe og nogle kulturelle oplevelser på skemaet. Og en svedig fest om aftenen for pokker! Jeg prøver at finde nogle pææææne ting at lægge på IG også i morgen (følg med her), men på snappen sker alle de grææææmme ting hah!

Rigtig god weekend! Nu skal jeg virkelig sove, så jeg kan være frisk hele dagen i morgen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *