Et hurtigt, men lækkert look til Tinderbox (jeg afprøvede det selv til NS!)

Vi ved allesammen, at festivaler i højere grad end musikken, handler om de looks vi kan tillade os at iføre os (løj hun). Ofte er festivallooks noget mere “out there” end det vi tager på en random torsdag morgen og med god grund. For til festivaler kan vi tillade os mere. For her er de gængse og spilleregler indenfor modens normer lettere udvisket. Om det er grundet musikken, alkoholen eller den festlige stemning ved jeg ikke. Men looks til festivaler kan altid overdrives og komme længere ud for vores konventionelle comfortzone indenfor beklædning.

// Grå kjole // Grøn skovmandsskjorte // Denimjakke // Hunter gummistøvler // Rains regnjakke // Rains taske //

Det her look er i virkeligheden ret basic. En grå, mellemlang kjole. En skovmandsskjorte bundet om livet (selvfølgelig), den skal ikke PÅ, men bruges som accessories), en lettere slidt denimjakke, de obligatoriske Hunterstøvler og en regnfrakke fra Rains.

Trods den åbenlyse minimaisme og normcorevibes i dette outfit virker det altså bare godt til festival. Jeg sportede selv et lignede outfit forrige weekend til Northside, og kan med solid erfaring meddele, at det virker. Især hvis det drypper lidt, og du ikke vil ofre dine nye, hvide sneaks for et crisp outfit til festival. Tro mig – det er en bedre beslutning at tage et på røjsere på, hvis vejret er bare lidt ustadig. Alternativt tage dem med i din rygsæk. For ja; det er noget nemmere at være på festival med en god rygsæk, hvor alle de mest essentielle nødvendigheder kan opbevares. Som et par sneakers skulle vejret blive bedre. Og solcreme, en vandflaske (som du selvfølgelig husker at fylde op og få noget H2O indenbords imellem alle dine fadøl), et par panodiler just in case, plaster, desinfektions gel så du kan holde de værste festivalbakterier væk, måske en kasket og evt. et par strømpebukser skulle benene blive for kølige i løbet af aftenen/natten.

Trods regn klarede jeg mig nu fint med bare ben til Northside. Så længe overkroppen er pakket ind, kan jeg klare mig med bare ben til langt ud på natten.

Ovenstående look er et simpelt festivallook, bestående af dele de fleste af os allerede har liggende i klædeskabet. Men det er samtidig et klassisk look, og det virker. Nogle gange skal man ikke kimse af det klassiske.

Er du typen, der planlægger outfits til festivaler og er du i så fald ved at være klar til Tinderbox?

Det her look er ret nemt at gøre efter selv her dagen inden Tinderbox.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *