Et ægte bloggerindlæg

Det er et stykke tid siden, jeg har udgivet sådan et rigtig “ægte” bloggerindlæg. I ved.. Den der slags indlæg, hvor bloggeren fortæller om deres dag, og hvad de render rundt og laver.

Jeg har det lidt ambivalent med den slags indlæg. Jeg kan rigtig godt li’ dem. Mest fordi jeg er skide nysgerrig og har jeg først fået “færten” af en blogger og er girl crushed  på hende – ja så vil jeg bare vide ALT, hah! Der er disse “dagbogs”-indlæg af en ganske tilfredsstillende karakter, og jeg får stillet mit nærmeste stalker-agtige nysgerrighed.

Samtidig så synes jeg også de er lidt kedelige.. Sådan lidt. Meeehh. Er det bare mig? Det er måske fordi, JEG som læser ikke rigtig får så meget ud af denne slags indlæg. Andet end selvfølgelig tilfredsstillelsen over at vide, hvad bloggeren har foretaget sig.

Det er måske derfor reality-tv er blevet så populært? Fordi mennesker grundlæggende har en trang til at vide, hvad andre gør, og hvordan. Det kan selvfølgelig også have noget med inspiration at gøre… Det kunne det i hvert fald også godt være for mit vedkommende. Fordi jeg finder inspiration fra andre bloggere og deres person. Og derfor læser jeg disse indlæg også…

Anyways. Det var slet ikke, hvad dette indlæg skulle handle om. Men det skulle være den slags indlæg, jeg lige har beskrevet i ovenstående. Så here goes;

Kære blog.
I dag har jeg haft fri. Jeg er jo ansat til 30 timer om ugen på Kansas City, og det har den konsekvens, at jeg som regel arbejder mandag-torsdag, og holder fri fredag. Denne uge er ingen undtagelse.

Alarmen ringede kl. 7.00 i morges, da Casper skulle møde tidligt. Troede han. Det viste sig, at han først skulle møde kl. 10.00, så vi snoozede larmen fra helvede og ventede to timer med at skulle høre på dén igen.

Da den ringede for alvor to timer senere havde jeg haft en masse mæææærkelige drømme. Kender I den slags drømme man har, når man ikke helt er vågen, men heller ikke helt sover? Dem havde jeg i de to timer, og det var noget wack shit, kan jeg godt fortælle. Jeg kan slet ikke huske dem nu, men lige da jeg vågnede havde jeg det ret mærkeligt!

Da Casper var taget afsted brugte jeg lige en halv time mere på at vågne helt. Jeg fik lavet noget havregrød, som jeg igen har fået en craving for, og jeg fik vasket noget tøj, der skal nå at tørre inden det skal pakkes. I morgen tager vi nemlig afsted på en mini-ferie med Casper familie. Vi skal i sommerhus på Rømø. Der har vi været mange gange efterhånden, og det er simpelthen den smukkeste ø. Se selv her.

Resten af dagen indtil nu er gået med rengøring af lejlighed, så den stråler når vi kommer hjem. Der er ikke noget bedre, end at komme hjem fra “ferie” til et ryddeligt og rengjort hjem. Ahhh.

Jeg var også et smut forbi kontoret, hvor SPIS! Odense Food Festival holder til. Det ligger nede på havnen, og i samme ombæring nød jeg udsigten omkring havnen. Jeg synes, at der er så fint dernede.

Da jeg kom hjem fik jeg dagens først (!) kop kaffe. En kende senere end normen, men den var til gengæld godt. Og så satte jeg mig og skrev dette indlæg. Resten af dagen står på træning og så pakning til i morgen. For det er jeg ikke lige gået i gang med endnu….

Husk i øvrigt, at I kan følge med på Snapchat, (hvis I ikke allerede gør det?), der deler jeg billeder og videoer også, og de er nogle gange sjaawwe… Andre gange er de sikkert lige til at falde i søvn af.. Men hey; så kan I bruge det som søvnmiddel..

Er der forresten nogle af jer, der har efterårsferie nu? Jeg har faktisk lidt ferie, idet kontoret holder lukket hele ugen. Jeg skal dog afsted onsdag og torsdag, men det indebærer noget praktisk arbejde, og ikke som sådan kontortid. Så jeg vil nyde min “ferie” fraaaaa NU!!

6 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Arh, der er bare et eller andet ved efterår og havregrød, som hører sammen! Jeg har ikke spist det i månedsvis, men lige så snart efteråret begyndte at ramme fandt jeg gryn og gryder frem igen 😀

  Efterårsferie må i øvrigt være noget af det smukkeste, der findes! I hvert fald tiltrængt for min lille, overbelastede hjerne. Håber du får en skøn én (altså ferie, forstås – ikke overbelastet hjerne!), uanset hvor kort den bliver 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er der altså bare ja! Det må være fordi det også er varmt eller noget hah 😀

   Haha tusind tak! Og selv rigtig god ferie!

   Knus J

   Reply
 2. Maria Kjærgaard
  Maria Kjærgaard says:

  Så hyggeligt at følge dig! Nyd ferien! Jeg har pakket badetøjet, tager til Egypten i morgen ??

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *