DUNKIN’ DONUTS I ODENSE

Jeg er en værre sukkergris vil nogle (Casper) nok påstå. Og selvom jeg generelt forsøger at tage de sunde valg, og gøre de usunde ting med måde, så klappede jeg i mine små transfedtsyreindsmurte fingre da jeg for nogle uger tilbage så, at virksomheden med min yndlingsfarvekombination (orange og lyserød – det går man aldrig galt i byen med), åbner en filial i Odense! Skærmbillede 2015-04-28 kl. 15.13.57Ord kan ikke beskrive, hvilken glædesfølelse mit kulhydrat- og glasurhungrende korpus følte, da jeg læste denne nyhed. Da jeg i dag så, at de har valgt at lægge butikken på banegården måtte jeg derfor straks dele nyheden, da jeg umuligt kan være den eneste, der er gået i den USA’ske fælde med Donuts al’a Homer? Jeg stiftede første gang bekendtskab med de fedtede runde kager da jeg i 2008 (også første gang) tilbragte en uge i New York (staten, ikke byen), og mit rejsebekendtskab, der mange en gang havde været i USA, introducerede mig for konceptet via en Dunkin’ Donuts drive through. Findes der forresten andet i USA end drive througs? Vi benyttede bl.a. et drive through apotek. SÅ gider man virkelig ikke ud af bilen.

On that note vil jeg nu bikse mine pakkenelliker sammen, og smutte afsted til dagens 2. træningspas. De donuts sætter sig sikkert lige så hurtigt på det andet sideflæsk, som fluer på en nylagt lort en varm sommerdag.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *