Det bedste sted at slippe dine bekymringer | Rømø

Den smukkeste søndag i mands minde

Så skete det igen. Jeg udgiver et ”se-hvad-jeg-har-lavet-i-dag-indlæg”. Hvad synes I egentlig om de slags indlæg? Er det noget I vil læse mere eller mindre af?

Uanset hvad, så får I et indlæg i dag af den slags.

I dag startede dagen med kaffe og udsigt til en smuk, men lettere overskyet dag. Efter morgenmaden tog Casper og jeg hinanden i hånden og travede langs diget ned mod Havneby. Der, som I nok kan regne ud, er byen, der ligger ved havnen.

roemoe-blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-4 roemoe-blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-5

Vi kom til Rømø i går, og siden da er stress og jag på langsom vis forsvundet fra min krop. For hvert skridt vi tog i formiddags sammen, med en lille by på den ene side, og et uendeligt hav på den anden side, forsvandt flere og flere bekymringer. Nærmest som dug under den ellers manglende sol. Og en frisk vind, med blide og dejligt kølige slag ramte mine kinder, gav energi til kroppen. Vandet var trukket langt tilbage tidligt i dag, og der var derfor også udsigt til muslinger så langt øjet rakte.

Se evt. på min snapchat (jhardis), hvor jeg har delt billeder og videoer hele dagen.

roemoe-blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-2 roemoe-blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-3 roemoe-blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers

 

Mens vi gik der hånd i hånd var den eneste bekymring, hvilken fisk, der mon blev solgt hos fiskehandleren i dag. Sikke en skøn følelse! Jeg tror ikke, at jeg har sluppet mit arbejde så meget siden før jeg begyndte for fire måneder siden, som jeg har gjort det i dag.

Til eftermiddag tog vi en tur til Rømø strand, der, for de uindviede, er en sandstrand så lang som øjet rækker. Og så endda lidt længere… Det er en helt overdådig oplevelse at stå og skue ud over vidderne og være langt væk fra nogen bygninger overhovedet. Faktisk langt væk fra det meste af civilisationen. Det var en underlig, men kærkommen følelse.

Til aften hoppede vi i det store wellness center, der er en del af det resort vi bor ved. Vi bor i et sommerhus tilknyttet Enjoy Resorts Rømø. Her har vi et stort sommerhus, og fri adgang til deres luksuriøse wellnessområde med jeg ved ikke hvor mange spamuligheder, boblebade, dampbade, utallige forskellige saunaer, varmtvandsbassin, saltvandsbassin, udendørs boblebade og dampbad og meget mere! Det hele er forbeholdt “voksne”. Dvs. unge over, vist nok, 16 år. Det betyder, at der er dejlig roligt i området uden plasken og larm. Der er til gengæld et børneområde i en anden del af bygningen, så de små vandhunde kan sagtens tages med skulle du stå i den situation. 

Efter en afslappende tur i wellness fortsætter aftenen nu med lune boller, kaffe og spil! Så jeg vil hoppe ned fra den høje stol jeg sidder på lige nu og skriver dette indlæg fra, og joine de andre ♥ Rigtig god søndag aften derude. 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *