Den, seriøst, stærkeste kaffe i verden! Lige i min lejlighed

Jeps. Du læste rigtigt. Verdens STÆRKESTE kaffe. Den sipper jeg af disse dage.

Jeg viste et billede af posen på Snapchat den anden dag (følg mig i øvrigt der også – jhardis – hvis du IKKE vil gå glip af sådanne snaps om verdens stærkeste kaffe. Og OMG HVEM vil det?!), og der var flere af jer, der snappede tilbage (min snippedisnap er åben, så I kan snappe mig aaaalt. Spørgsmål, billeder, you name it, bring it!), og spurgte, hvad det var for noget kaffe.

Hvilket jeg egentlig godt kan forstå!

For hvad er det egentlig for noget kaffe?

IMG_5019  IMG_5006

Jo. Det vil jeg afmystificere lidt i dette indlæg. Jeg fik først nys om denne, verdens stærkeste kaffe, for et par uger siden. Det var min far, der gjorde mig opmærksom på den. Jeg tror, den mand har drukket så mange poser kaffe i sit liv, at han ville kunne have drevet en kaffebar, havde han ikke selv inhaleret alt det sorte guld!

Den mand LEVER for og af kaffe. Den anden dag proklamerede han endda, at nu “er han nede på TO kander… Om dagen“. Den bedste souvenir vi kan have med hjem til ham fra udenlandsrejser, er nye typer kaffe. Han diskriminerer ikke. Han drikker sgu det hele, hah!

Så meget kaffe han drikker, var det klart, at han blev optaget af tanken om verdens stærkeste kaffe. Han opsnusede sig frem til dette brand igennem Instagram (jow jow, min far er med på beatet), og fik bestilt nogle poser til os herhjemme igennem en ven, der slog et smut forbi det forjættede land.

IMG_5014

Verdens stærkeste kaffe death wish coffee jeanette hardis odense blogger

Kaffen ER verdens stærkeste kaffe med det højeste koffeinindhold overhovedet. Er det ikke sejt?! Det synes jeg virkelig det er. Især når man inddrager, at kaffen endda smager rigtig godt! Jeg frygtede den ville være meget bitter, men det er langt fra rigtigt. Den har faktisk undertoner af chokolde. AF CHOKOLADE skrev jeg. Verdens STÆRKESTE kaffe har toner af chokolade. Arhmen, så kan vi da ikke bede om mere vel?

Huffington Post har testet forskellige typer kaffe i denne artikel (følg i øvrigt lige Huffington Post på Facebook – de laver nogle virkelig fine artikler bl.a. denne. Vigtig viden du ved…), og her kan I læse mere om Death Wish Coffee sammenlignet med andre kaffetyper på markedet. Coffee Death wish coffee verdens stærkeste kaffe jeanette hardis odense blogger

I kan også læse mere på deres hjemmeside her, og der kan I også bestille jeres egen pose af verdens stærkeste kaffe. De sender (næsten) i hele verden. Også til Danmark. Vigtigt! Jeg forudser nemlig, at dette ikke er den sidste pose vi skal have af verdens stærkeste kaffe!

Hvad siger I? Er det noget I ville turde prøve?

4 replies
 1. Tekla
  Tekla says:

  Du har så evig ret, det er vigtig viden!
  Må dele den med mine kaffedrikkende fæller. Jeg selv er jo sådan én, som ikke drikker kaffe. Med mindre det er med whisky og flødeskum eller består af 80 % mælk med sirup og lidt espresso for syns skyld 😉

  Men jeg omgiver mig med ægte kaffe junkies, ikke mindst min kære gemal, som ville elske denne kaffe 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja ikk?

   Ej nej nej! Kaffe er da grundpilen i livet hah!

   Kaffeelskere vil med garanti elske denne kaffe. Hvis ikke for den, ellers fine, smag, så for hele oplevelsen 🙂

   Reply
 2. Niels
  Niels says:

  Hallo !! kaffe rangere lige under bacon i kategorien : livets absolutte nødvendigheder 😉
  Ja den kaffe er absolut pengene værd, det eneste som ærgre mig, er at jeg kun bestilte 2 poser 😉 og havde jeg være millionær, så var det så absolut den kaffe som ville blive brygget hver morgen hos os 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *