DAMENUMSER I MIT HOVED

I dag har været en rigtig brilliant dag. Jeg har haft en rigtig dejlig dag i praktikken, og mens jeg sad der over middag og spiste mig mæt i den nøddeblanding jeg havde købt til formålet, besluttede jeg mig for, at jeg ville suse ned at træne inden aftensmaden.

Jeg kom hjem, pakkede min taske, skiftede tøj og susede afsted. Jeg fik trænet og fik sved på panden. Lige hvad jeg havde haft lyst til. Efterfølgende henter jeg mine ting i mit aflåste skab, og mens jeg stod der med hovedet nede i min taske, og omarrangerede alle mine ting, går der en nøgen damenumse lige forbi mine øjne. LIGE VED MINE ØJNE! Armen, hvorfor dame! Eller skal jeg skrive damer! Hvorfor spørger du ikke om du lige kan smutte forbi mig, inden du prøver, (uden succes), at mase dig forbi mit hoved med din bare røv. Nuvel jeg er altså ikke sippet, meeeen. Nu synes jeg nemlig ikke, at det er første gang jeg har haft lidt for tæt bekendtskab med andres nøgne damenumser. Og nu lyder det helt forkert, men det er det altså ikke! Det er jo ikke kun når DE går forbi mig, men også omvendt. Så står man der, omklædt og parat til at skulle fylde sin flaske med vand, men på den ene side af bænken står der én dame og skifter tøj, med det ene ben i ét bukseben, mens hun snakker med en anden dame, på den anden side af bænken, der står nøgen og nægter at flytte sig det mindste. Også selvom jeg virkelig ikke kunne antyde mere, at jeg nu altså er parat til at træne og gerne vil lukkes ud. Igen ikke fordi jeg har noget imod nøgenhed i et dameomklædningsrum, men for pokker. Jeg behøver ikke at strejfe alle nøgne damenumser for at have en god træning. Vel. Jeg mener bare, at når andre gerne vil forbi mig og mit nøgne korpus, så flytter jeg mig altså lige en tand. Både så jeg selv og den anden dame slipper for den akavede stemning, når vores nøgne numser mødes i en klaskende duet. Hav nu lidt dameomklædningspli derude damer. For min skyld?

Er jeg den eneste med dette lille dilemma i dameomklædningen? Er jeg bare sippet? Eller er det fordi der findes kvindelige udgaver af Numse Rasmus, der finder deres uskyldige ofre i diverse fitnesscentres omklædningsrum? I hope not!

Ps. Jeg forsøgte _virkelig_ at finde et relateret billede til dette indlæg. Not gonna happen.

Edit. Det her billede beskriver vist situationen ganske fint.

nøgnemænd

 

Billedet er fundet her: http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/minor_differences2/7.png

 

 

 

 

3 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak for forståelse Kit! Det var, og er, bare aldrig rart! Du er bestemt ikke en snerpe! 🙂 Ved ikke om de nøgne dame måske bare har en anden intimsfære end os, men den burde de i så fald genoverveje! 😉

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Jeg har valgt at købe eget domæne og webhotel til bloggen. Dermed er min URL også ændret til letsblogsomeshit.dk […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *