CRUSHER LIGE PÅ…

tyk strikDe her strikke! Er de ikke lækre? Jeg er totalt forelsket!

Men en strikket trøje koster – hold nu fast – 4.400 kr! Det er alligevel en slat penge. Som jeg aldrig nogensinde i mands minde kunne (finde på at) bruge på en trøje! Men lækre, det er de altså.

Du kan finde dem lige her på Etsy.

Denne weekend er gået over alt hast. Jeg har nemlig været hjemme på Sjælland over weekenden, og så går tiden altså hurtigt. Der er altid en masse mennesker at snakke med, og mange aktiviteter, der skal presses ind på sådan en weekend. Det er formentlig også en af de sidste længere ture jeg tager her imens specialet står på. Vi har deadline henad december, så de næste par måneder kommer til at stå i specialets tegn. Vi er allerede godt i gang, men jeg glæder mig faktisk til at dykke endnu dybere ned i vores undersøgelser.

Er der nogen derude, der har nogle gode generelle specialeråd? Jeg ville blive så mægtig glad, hvis du ville dele dem!

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *