BØGER JEG VIL (GEN)LÆSE // READING LIST

Vi afleverede speciale i går. Hallelujah! Det var en fantastisk, om end lidt antiklimaks følelse at få sendt den elektronisk afsted. Lige pludselig var så mange måneders arbejde slut. Afleveret. Færdigt.

Den skal printes ud og afleveres fysisk i Kolding 4. januar, så der tror jeg, at vi får en større forståelse af, at den rent faktisk er afleveret. Efter det venter et forsvar i løbet af januar, men en dato vides endnu ikke. Det gør mig nu heller ikke så meget på nuværende tidspunkt. Jeg nyder friheden, og at jeg ikke skal have dårlig samvittighed i julen over eksamensopgaver, der skal skrives.

På søndag henter mine forældre mig, og så går turen hjem til Sjælland og julehygge i dagene op til juleaften. Jeg glæder mig meget. Vi skal julebage, hygge, lave konfekt (og spise halvdelen imens), drikke gløgg og spise æbleskiver. Det bliver en glædelig jul.

Noget af tiden har jeg ydermere planlagt på at læse. Mere læsning tænker du? Årh jo, men i denne omgang bliver det af den skønlitterære slags. Jeg elsker nemlig at læse. Jeg har altid været glad og god til at leve mig ind i de universer og verdner som bøger indeholder. Og jeg har læst rigtig mange bøger. Til dels pga. førnævnte, men bestemt også fordi, jeg har en bachelor i engelsk. Jeg har derfor læst alle “must read” bøger, og en del ukendte også. Men i de sidste tre år har det været småt med den skønlitterære læsning. Det skal der gøres op med nu.

Jeg har derfor listet nogle af de bøger, som jeg vil læse det næste stykke tid. Måske du også kan finde noget inspiration.

……………………………………………………………………………………………………………………………

reading list


Alle tre bøger har jeg læst flere gange, og de bliver kun bedre for hver gang.

Hvad siger I til en sådan læseliste – er der nogle af bøgerne, som I selv har læst eller måske vil læse nu? Hvis I da ikke foretrækker at se filmen? Den tyr jeg altså til engang imellem. Hah.

………………………………………………………………………………………………

Husk forresten, at du kan følge bloggens facebook side lige her, følge med på Instagram her, finde bloggen på Bloglovin, og finde mig på snappen @jhardis.

4 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Åh, der er intet bedre end den der planlæggelse af feriernes læsning! Det føles helt forkert for mig, at jeg rent faktisk ikke skal hjem og “bo” over juleferien i år, så der skal slet ikke pakkes bøger ned. Sært!

  Jeg har kun læst To Kill a Mockingbird, af dem du har på listen her, men det er jo også bare en skøn klassiker! Synes dog bestemt også, at The Sense of an Ending lyder meget spændende. Selv skal jeg (ENDELIG!) læse A Christmas Carol her i julen, og jeg glæder mig 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hihi nej det er ganske rart når det er denne slags læsning.
   Ih hvor skal du så “hjem” til? Holder I jul hjemme eller kommer du bare kun hjem juleaften?

   Dét er altså bare en skøn klassisker. Helt enig. The Sense of an Ending synes jeg er ret god. Min kæreste var slet ikke til den, men måske det siger mere om ham end mig 😉

   Ih dén har jeg altså stadig til gode! Selvom den burde være på læselisten!

   Rigtig glædelig jul Lisbeth

   Reply
   • Lisbeth
    Lisbeth says:

    Det er meget sært. For første gang i min levetid skal vi ikke holde jul hos mine forældre, men hos min storesøster, så jeg tager kun lige hjem til hende den 23. og overnatter, så jeg kan hjælpe med hendes første jul, og så er det hjem igen allerede den 24. Selvfølgelig skal der da en enkelt julebog med i tasken, men ikke noget der decideret skal pakkes til, haha 🙂

    Reply
    • Jeanette
     Jeanette says:

     Jeg er sikker på, at det bliver en skøn juledag med tid til lidt læsning trods ændring i traditionerne. Selvom det er mærkeligt, at der ikke skal pakkes. Rigtig god jul til jer, og håber at din søsters “første” jul bliver skøn.

     Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *