BLOG LOVE

“Kvinde er kvinde værst”

Er det sådan talemåden er? Uanset hvad, så synes jeg, at dets betydning er virkelig negativ. Det vil jeg gøre noget ved, så derfor handler dette indlæg om at smide et par komplimenter og anbefalinger efter et par dygtige kvindelige bloggere.

Fælles for de bloggere jeg har kastet min kærlighed på i denne omgang er, at de alle blogger fra Odense. Det er alle er blogge jeg følger fast. Det skal også siges på forhånd, at mine anbefalinger er subjektive, og jeg beskriver bloggerne med egne ord, som ville jeg skulle fortælle om dem til en ven, og altså ikke med bloggernes egne ord eller beskrivelser.


Skærmbillede 2015-09-22 kl. 22.24.30

Vi lægger ud i den aktive genre. Nemlig med bloggeren Mathilde Mac Donald. Mathilde blogger om motion og sund livsstil. Dette indebærer bl.a. tips til gode træningsøvelser, sunde opskrifter og alternativer til køkkenet og gode råd om træningstøj blandt meget andet!
Mathilde fokuserer også på det positive i livet, og er generelt en meget smilende kvinde – det har jeg selv set, da hun har træner og arbejder i samme center som jeg træner i! Og bare rolig, det er altså ikke fordi jeg stalker hende! Vi har haft en hyggelig foto-session sammen, og jeg kan derfor virkelig bekræfte, at hun er så sød som hun virker på hendes blog. 
 Hendes indlæg bærer præg af denne positivisme, og jeg bliver glad af at følge med hos Mathilde.


Skærmbillede 2015-09-22 kl. 22.34.55Sine Smed har jeg heller ikke kun haft fornøjelsen af igennem hendes blog, men også igennem nogle hyggelige gåture. Sine har jeg nemlig stiftet bekendtskab med netop igennem denne fantastiske online verden, og det er altså også blevet til et real life bekendtskab.
Sine blogger om DIY-projekter, og hun gør det godt! Jeg har set flere af hendes produkter både med hænder og øjne, og de er gennemførte, udtænkte og anvendelige!
Hun både hækler, syr, polstrer etc. Der er altså masser af DIY-inspiration at hente hos Sine, og hun laver nogle virkelig flotte ting! Jeg har selv erhvervet mig en turban, som jeg snarest viser her på bloggen.


Skærmbillede 2015-09-22 kl. 22.44.39Miss Jeanett har jeg fulgt så længe jeg kan huske. Måske endda så lang tid jeg har læst blogs?
Hun beretter om stort og småt i hendes liv, der ofte handler om alle de seje ting, der rør på sig i Odense. Hun er derfor rigtig god at følge, hvis man gerne vil have en finger på pulsen igennem en instans, der er lidt mere subjektiv omkring alle disse ting.
Derudover blogger hun om mode, hendes søde datter og derfor også om, hvordan det er at være mor, misundelsesværdige rejser blandt meget andet! Jeanett virker derudover som en blogger, der virkelig står ved, hvad hun skriver og ikke lægger fingre imellem. Det synes jeg, er en rigtig tiltrækkende attribut.


Skærmbillede 2015-09-22 kl. 23.01.35

Anne Tærsbøl  er jeg først for nylig begyndt at læse med hos fast, men jeg er super glad for, at jeg begyndte på det!
Anne virker som en rigtig sød pige. Hun blogger om hendes travle hverdag (believe me, den pige har mange bolde i luften!), om mange skønne spots i Odense, hendes løbetræning og så skriver hun desuden nogle rigtig inspirerende tekster (som jeg ville ønske jeg havde skrevet God damn it!).
Hun virker som en kvinde, der vil have det bedste ud af livet, og det er for mig noget jeg virkelig kan relatere til. At fokusere på det positive ved omstændighederne i stedet for det negative.


Det var mine anbefalinger og beundrende blikke for denne omgang.

Jeg håber, at jeg har åbnet dine øjne for nogle nye bloggere her fra Odense. Jeg tror, at jeg i det store træk falder for en blog (og afsenderen) når denne bidrager til, at jeg selv opretholder mit ønske om for mestedelen at betragte tingene positivt. Derudover er jeg også glad for blogs, hvor jeg bliver inspireret til DIY-projekter (eller hvor jeg kan købe dem).

Jeg falder ofte også for blogs, der har et lidt mere personligt element over sig. Jeg elsker velskrevne og gennemtænkte indlæg, ligeså vel som jeg holder af hurtigt skrevne indlæg skrevet i øjeblikket.

Hvad tiltrækker dig, hos en blog og hvorfor læser du med her?  

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *