ASOS WANTIES

asos sko 1//1 //2 //3 //4


Asos kan altid få min online-shoppekurv til at skælve. Stort udvalg af mange forskellige stilarter, og til overkommelige priser. Jeg har samlet lidt højhælede sammen, som jeg ville elske at gå sommeren i møde med. Der er bare lige det, at jeg faktisk ikke går særlig tit i højhælede sko. Min ene ankel er ikke så samarbejdsvillig efter, en forstuvning gætter jeg på, fra for mange år tilbage. Den er bare aldrig blevet helt god igen. Men med en sko, der har Twister-isen som hæl så skulle jeg nok kunne få gået med dem! Er de ikke fantastiske!? Helt klart min yndlings af dem alle!


asos wanties sko 2

//1 //2 //3 //4


Jeg burde virkelig også blive bedre til at gå med hæle. Bare små hæle. Med mine 165cm rager jeg ikke højt op fra jorden, og nogle gange føler jeg mig som en hobbit. Der bare er på besøg hos de “rigtige” mennesker. Totalt fjollet. Heldigvis har jeg da ikke store og behårede fødder, og en påtrængende lidt for bleg “hjælper” med mig rundt, hvor jeg går. Hvert fald ikke, hvad jeg har lagt mærke til.

Dagen i dag er gået med arbejde, ergo det ret sene indlæg. Lige nu kører Jurassic Park filmene på DR3 – jeg er kæmpe fan af de film, og må helt bestemt se den nye. Andre, der har set dem tusind gange og har én de bedst kan lide?

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *