7th HEAVEN

Her er den igen. Listen med gode ting. Jeg synes, at tiden går alt for hurtigt disse uger, så de gode ting forsvinder faktisk lidt. Jeg har nok at se til med eksaminer, og den sidste kandidatundervisning n.o.g.e.n.s.i.n.d.e., og så er der fandme også nogle, der siger, at det lige pludselig er jul! Er jeg den eneste for hvem tiden gerne måtte stå bare lidt stille for tiden?

  1. Rosé en lørdag aften. Bare for.
  2. Med dertilhørende indbagt pizza. Med kebab. Og spagetti. Jeg er mærkelig I know I know.
  3. Hey og juleaften sgu da! Og gaver! Dette inkluderer bl.a. en blitz til mit spejlrefleks! Bum bum ja tak!
  4. Julefrokost 2. juledag. Seriøst jeg er på nippet til at miste min appetit fordi jeg bare fylder mig disse dage! Og så måske også fordi jeg efterhånden ligner en michelinmand…
  5. Nu vi er ved jul – Disney’s juleshow. Obligatorisk. Mandatorisk. Absolutnødvendigtorisk.
  6. At få ondt i røven af at ligge på sofaen hele 1. juledag. Det var en lettelse at køre en tur i fakta og gå rundt i joggingbukser imellem mennesker i fint tøj på vej til julefrokost. Bare for at få strukket benserne.
  7. At være hjemme i juledagene og bare blive forkælet igen af mor og far. Win og win!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *