5 GODE TIL DINE ØRER #3 GOD WEEKEND

Jeg har lige opdaget noget, hvis jeg selv skal sige det, fantastisk god elektronisk musik. Her ved jeg godt, at mange formentlig allerede er stoppet med at læse. MEN giv det en chance. Det er perfekt til sommerens stille og lidt kølige aftener.

Vi starter denne musikanbefaling ud med tre numre fra den elektroniske duo Odesza. Duoen består af to unge mænd fra Seattle, der sendte deres første album på gaden i 2012. Musikken er i den lidt mere stille genre, og det er G E N I A L T. Jeg har først lige opdaget duoen, og er derfor stadig ved at udforske deres musik, men disse tre numre har kørt på repeat siden den anden dag, hvor jeg faldt over dem. 

Her går vi videre i denne musikanbefaling til en kunster mange sikkert allerede kender – og hvis ikke, så lyt endelig med nu! Oh Land // Nanna Øland Fabricius laver musik i genren elektronisk pop om man vil. Jeg begyndte at lytte til hendes musik lige da hun havde udsendt hendes første album, og det er stadig musikken fra de første par år af hendes karriere, jeg lytter mest til. Numrene fra den tidligere periode, synes jeg, er mere rå, skøre og finurlige. Det betyder også, at man måske lige skal lytte til sangene en gang eller tre for at sætte pris på dem, men gør det.

Jeg forsvinder fuldstændig ind i sangenes intenderede og musiske skabte univers, og det elsker jeg. Når tonerne, takterne, stemmerne og historien stemmer i ét, og danner en perfekt symbiose, der drager mig ind og lader mig leve i tre til fire minutter i en helt anden verden.


Hermed fem gode til dine ører til den forhåbentlig snart arriverende sommervarme. I dag har vejret været fantastisk i Odense. Jeg har været så heldig at skulle stå i en stand det meste af dagen i dag ved Det Fynske Dyrskue. Det var SÅ hyggeligt, og vejret var perfekt til at stå udenfor.

Hvis du kommer forbi Odense denne weekend, så læg endelig et visit forbi dyrskuepladsen, hvor der både udstilles køer, tyrer, heste og får, der er masser gastronomiske oplevelser og endda lidt et snert af loppemarked. Jeg vil gå en tur med basserne, og ellers hoppe tidligt i seng. Resten af weekenden står på arbejde, og jeg kan virkelig godt mærke, at jeg har stået en hel dag udenfor i solen. Selvfølgelig med solcreme! Husk den solcreme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *